Sinds 1 maart 2024 maakt Jeroen Otter onderdeel uit van het exclusieve collectief Wellton Care, www.welltoncare.com  Wellton Care heeft affiniteit met de ondernemer. Wellton Care biedt hulp aan de ondernemer of zijn werknemer(s) die kampen met steeds terugkerende uitval, burnout-klachten of afhankelijkheidsproblematiek.

Samen met Mariska Volkerink, Roel Kleintjens en een breed netwerk aan specialisten, verwezenlijkt Jeroen hiermee zijn ambitie om met top professionlas zorg te bieden aan high functioning professionals die om welke reden dan ook uit balans zijn geraakt en verandering zoeken.

We hebben inmiddels veel ondernemers begeleid in hun proces om te stoppen met verslavende middelen. Wellton Care is een ideaal alternatief voor opname in een kliniek. U wordt intensief begeleid maar u kunt blijven doorwerken.

Wellton Care biedt regelmatig meetings en lezingen aan die te maken hebben met burnout-klachten en/of afhankelijkheidsproblematiek. Neem gerust contact op indien u wenst deel te nemen aan een meeting of een lezing voor ondernemers We zijn er voor de partner, familie en/of vrienden. We komen naar jullie toe om jullie bij te staan en te adviseren. We gaan kijken waar wij de hulpverlening van jullie kunnen overnemen, zodat er weer ruimte kan zijn om partner, familie of vriend te kunnen zijn in plaats van hulpverlener.

http://www.welltoncare.com