Verslavingshulp Amsterdam

Ben je op zoek naar hulp of herstel van een verslaving? Jeroen Otter, ook wel Recovery Caddy genoemd, is zelf deskundige op het gebied van verslavingen. Waarom is het zo lastig om afstand te nemen van een verslaving? Het is een vraag waar Jeroen al jarenlang over nadenkt. Het is Jeroen in 2016 gelukt om afstand te nemen van mijn alcoholverslaving. Deze prestatie heeft zijn leven drastisch veranderd, nuchter blijven heeft zijn leven verbeterd. Met behulp van zijn eigen ervaringen wil hij zoveel mogelijk mensen helpen in het proces. Met persoonlijke hulp kan Jeroen begrijpelijke, hands-on terugval preventie bieden met structurele ondersteuning.

Jeroen Otter, verslavingsdeskundige Amsterdam

Jeroen Otter is het sinds 2016 gelukt om afstand te nemen van zijn alcoholverslaving. Sinds enkele jaren biedt Jeroen hulp aan als verslavingscoach. Als verslavingscoach is het belangrijk dat iedere persoon op unieke en effectieve manier begeleid wordt. Tijdens het proces is Jeroen diegene die altijd voor je klaar staat, een luisterend oor biedt en zijn eigen ervaringen met je deelt.

 

 

Recovery Caddy - Jeroen Otter

Begeleiding bij een leven zonder verslaving

Hoe vaak heb je bij jezelf gedacht: “ik wil echt stoppen, nu is het genoeg”. Het was bij mij niet op één hand te tellen. Het leven dat ik op dat moment had, leek zo perfect; een prachtig gezin en een succesvolle onderneming. Echter schuilde hierachter een drankverslaving. Een leven zonder drank was op dat moment ondenkbaar. Jeroen besefte dat als hij op deze manier door zou gaan, het einde van zijn leven dichterbij zou komen. Jeroen had hulp nodig, verslavingshulp was voor hem de enige optie.

Na een kliniekopname is Jeroen met vallen en opstaan begonnen aan een nuchter leven. Een nuchter leven was iets engs, iets dat hij al 40 jaar niet heeft gehad. In de kliniek heeft hij een hersteltraject gevolgd, maar toch ontbrak er iets belangrijks: persoonlijke hulp. In zijn “nieuwe” leven heeft Jeroen een studie verslavingscoach gevolgd, welke hij met succes heeft afgerond. Hiermee kan Jeroen de begeleiding bieden, die bij hem destijds ontbrak. Jeroen weet wat de valkuilen zijn en hoe hij je op de juiste manier kan begeleiden na het traject in de kliniek.

Verslavingshulp op maat in Amsterdam

Verslavingshulp is een bijzonder proces, waarbij Jeroen je helpt om niet in dezelfde valkuilen te vallen waar ik destijds in ben getrapt. Het bieden van deze handvatten kunnen je helpen naar een leven zonder verslaving. Met Jeroen zijn persoonlijke ervaring en drive helpt hij je naar een nieuw leven. Het is jouw proces, waar Jeroen je graag bij helpt, maar hij kan niet zorgen dat jij de juiste beslissingen neemt. Hoe komt mijn werk tot uiting in de praktijk? Bekijk onderstaand een aantal voorbeelden:

 

  • Hulp bij juiste keuze behandelingstraject
  • Ondersteuning richting familie en werkomgeving
  • Begeleiding bij contact met mogelijke schuldeisers
  • Indien nodig, juridische of financiële hulp inschakelen
  • Transport van en naar 12-stappen meetings of kliniek
  • 24/7 bereikbaar voor morele en praktische ondersteuning

 

 

Neem nu contact op met Jeroen