VERSLAAFD? IN BEHANDELING? IN HERSTEL?

RECOVERY CADDY helpt en ondersteunt: structureel, realistisch en betrokken.

 

Recovery Caddy - Jeroen Otter

 

Ik heb Recovery Caddy opgericht omdat ik weet hoe zwaar het soms geestelijk en praktisch is tijdens de lange weg naar herstel van een verslaving. Ik ken de valkuilen, de lastige vragen en de situaties waarin je verzeild kan raken. Ik ken de momenten van hulpeloosheid, angst en eenzaamheid. Ik heb ze gehad en vaak gedacht: zou het niet fijn zijn als iemand me nu met raad en daad zou kunnen bijstaan? Iemand die weet waarover hij praat.

Ervaringsdeskundige

Ik ben Jeroen Otter en ik weet hoe het is om verslaafd te zijn. Jarenlang heb ik geworsteld met een alcoholverslaving. Tijdens die periode heb ik meerdere malen geprobeerd te stoppen. Tevergeefs, telkens weer. Ik beloofde mijn dierbaren en mijn professionele relaties beterschap, maar kon die belofte nooit nakomen. Ik nam ze in de maling. En mezelf ook. Voor de buitenwereld hield ik ondertussen de schijn op: eigenaar van een redelijk succesvolle onderneming, getrouwd met een prachtige vrouw en vader van twee brave kinderen. Wat is het probleem?

Dus ging ik door, telkens matelozer. Ik kreeg uiteindelijk steeds minder grip op de gevolgen van de vernietigende kracht van mijn verslaving. Langzaam maar zeker stortte de wereld om me heen in elkaar. Dat was 3 jaar geleden. Na opname in een kliniek, heb ik het begin van mijn herstel kunnen vinden en is mijn leven inmiddels weer op een positieve en zinvolle manier ingericht. Het is haalbaar. Ik kan het weten!

 

Recovery Caddy

Met Recovery Caddy doe ik wat een goede caddy voor zijn speler in de golfsport doet. Hij weet waarover hij praat, geeft advies en wijst hem de juiste weg om de bal te slaan. Vervolgens is het aan zijn speler om die bal ook daadwerkelijk de juiste richting te geven. Dat doe ik ook: ik help, adviseer en ondersteun. Maar jij moet die bal slaan. Jij moet het doen. Maar je doet het niet alleen. Ik sta je bij, als het moet 24 uur per dag.

 

Neem nu contact op met Jeroen