Hulp bij verslaving uit eerste hand

Een verslaving kan iemand zelfstandig starten, van een verslaving zelfstandig afkomen is een heel ander verhaal. Het is daarom ook zeer normaal en zelfs aangeraden om hulp van anderen te zoeken bij een verslaving of het herstel. Van een verslaving afkomen hoef je namelijk niet alleen te doen. Samen met die gedachte heet Recovery Caddy iedereen welkom die het probleem van zijn of haar verslaving in ziet. Ook staan wij klaar voor naasten of collega’s die iemand in hun omgeving hebben die met een verslaving worstelt. Wij ondersteunen u met de beste aanpak en bieden een luisterend oor.

Jeroen Otter en verslavingshulp

De verslavingscoach en eigenaar van Recovery Caddy is Jeroen Otter. Iemand die als geen ander weet hoe het is om te worstelen met een verslaving. Na een zwaar gevecht met een alcoholverslaving is Jeroen er met hulp weer bovenop gekomen. Tijdens zijn gevecht miste hij alleen een bepaald stukje begeleiding. Dat stukje was ‘eigen ervaring’. Jeroen kwam erachter dat het soms beter werkt wanneer een coach advies kan geven aan iemand uit eerste hand. Verslavingshulp is namelijk een erg nauwkeurige en vergankelijke manier van coachen. Het is van groot belang om de verslaafde de juiste begeleiding te geven waar hij behoefte aan heeft, om deze de juiste kant op te leiden. Wanneer de coach zich dan nog beter kan verplaatsen in de situatie en emoties van de verslaafde, kan dit groot effect hebben.

 

Recovery Caddy - Jeroen Otter

Op zoek naar hulp bij een verslaving van dierbaren?

Een verslaving kan niet alleen heel veel impact hebben op de verslaafde zelf. Verslaving krijgt niet voor niks ook wel eens de benaming ‘familieziekte’. Een verslaving kan namelijk buitengewoon veel impact hebben op de directe omgeving van de verslaafde. Het komt vaak voor dat naasten van de verslaafde aankloppen bij ons met de handen in het haar. Wij helpen hen dan door samen een op maat gemaakt plan van aanpak op te stellen. Hierbij kan iedereen de juiste en persoonlijke ondersteuning krijgen die hij of zij nodig hebben in de situatie.

Verslaving op de werkvloer

Recovery Caddy heeft zich onder andere gespecialiseerd in hulp bij een verslaving op de werkvloer. Wij bieden een speciale begeleiding voor zowel de verslaafde, als de werknemer. Ook hebben wij tips om een verslaving op de werkvloer te voorkomen. Voorkomen is immer beter dan genezen. Is de verslaving wel al in een verder stadium? Dan zoeken wij samen naar een juiste aanpak waar zowel de verslaafde als de werkgever tevreden mee is. Meer hierover leest u hier. Heeft u vragen of wilt u een luisterend oor? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

Neem nu contact op met Jeroen